Pekonia ja prokkolia

Sainpas klikkejä. Buahaha! Asiaan: Tämä makoisa pasta on paitsi nopea ja helppo, myös makoisa. 



Tarvitset (kahdelle):

- parsakaalia
- paketin pekonia
- tagliatellea
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- sormisuolaa
- valkosipulia


Paloittele pekoni ja valkosipuli. Paista pekoni rapsakaksi ja nosta lautaselle. Paista valkosipuli pekonirasvassa, mutta älä polta kuivaksi.


Leikkaa parsakaali n. 3cm paloiksi. Laita vesi kiehumaan ja lisää tagliatelle. Keitä 3min ja lisää sekaan parsakaali, keitä vielä toiset 3min ja kaada tagliatelle ja parsakaali lävikköön. 

Kun keitinvesi pois pelistä, kaada tagliatelle ja parsakaali takaisin kattilaan. Lisää sekaan valkosipuli ja pekoni, lorauta päälle oliiviöljyä ja sekoita. Rouhi myllystä sekaan mustapippuria.

Nostele annokset lautasille ja tarjoa sormisuola ruokailijoille.

Valmistusaika max. 30min. Nam.

Kommentit