Nämä lätyt syntyvät aina lämpimän ja rakastavan yhteistyön tuloksena. H tekee pizzapohjataikinan ja mä kaulin taikinan ohueksi kuin... No, ohueksi. Pudottelen täytteet päälle, lämmitän uunin ja paistan lätyt.
Toimivaan pitsapohjaan (n. 3-4 kpl) tarvitset:
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- 3/4 tl suolaa
- 4 1/2 dl durumvehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 kpl leipomistaitoinen nainen
Yhdistä yllä olevat ainekset samaan tilaan ja taikina on valmis.
Pohjan valmistus
- 200 g tomaattipyre
- 500 g juustoraaste (pizzajuusto, mozzarella)
Kauli taikina ohueksi, levitä tomaattipyre ja ripottele juusto tasaisesti lätyille.
Hannan kreikkalainen chorizokiekko
- 6 kpl oliiveja
- 1/2 prk ananaspaloja
- 1/2 pkt feta... eiku SALAATTIjuustoa
- kahta eri laatua chorizoa siten, että lätty peittyy kauttaaltaan
- uunista palautuneen lätyn päälle tuoretta rucolaa ja mustapippuria
Juomaksi Cokis.
Tonyn tulinen sydämenpysäyttäjä
- kahta eri laatua chorizoa siten, että lätty peittyy kauttaaltaan
- 80 g vuohenjuustoa
- 1/2 pkt feta... eiku SALAATTIjuustoa
- 50 g sinihomejuustoa, vaikka Aura
- reippaasti jalapenosiivuja
- 1 tl punaista chilimurskaa öljyssä ripoteltuna lätylle
- muutamia ananaspaloja, jotka tuovat valheellisen kuvan toivosta tässä suolan ja tulen erämaassa
- mustapippuria myllystä
Juomaksi keskiolut.
Li'n ja E-manin kinkulle nauravat katkaravut
- 1/2 pss jättikatkarapuja
- 50 g kinkkua, sitä leivänpäälysmallia
Juomaksi maito tai vesi.
Paista lättyjä uunissa 15-20 min ja nam.
Kommentit
Lähetä kommentti