200 g simpukkapastaa
150 g kylmäsavukirjolohta
1 pieni sipuli
2 dl kuohukermaa
1dl valkoviiniä
2 rkl konjakkia
1 sitruuna
mustapippuria
cayennepippuria
tilliä
öljyä
Keitä pasta ja huuhtele se kylmällä vedellä. Lisää pastaan loraus öljyä.
Hienonna ja kuullota sipuli. Keitä suikaloitu kylmäsavulohi ja kuullotettu sipuli, 1dl kerma ja 1/2 sl valkoviini sekä konjakki n. 9 min.
Kaada sekaan pasta ja sekoita. Lisää 1/2dl valkoviiniä ja 1dl kermaa ja mausteet. Kuumenna hetki lämpimäksi kevyesti sekoittaen.
Nostele syville lautasille ja leikkaa päälle tilliä ja sitruunasiivu.
Ruokajuomaksi vesi, valkoviini tai cava.
Kommentit
Lähetä kommentti