Remoulade savulohitoastille


Keväällä 2015 hankkimallamme sähkösavustimella valmistaa helposti tuoretta savukalaa ja aiemmin viikolla Pompier Espan erinomaisen lounaan inspiroimana päätin kokeilla tehdä remouladekastikkeen savulohitoastille. Ja hyvä että kokeilin, erinomaista herkkua! 

Tarvitset

2 dl kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 tl sinappia
1 maustekurkku silputtuna
1 rkl silputtua sipulia
1 pieni tai 1/2 porkkana raastettuna
1/2-1tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
Hyppysellinen persiljaa ( jos sattuu olemaan tuoreena tai pakastettuna)

Kaikki sekaisin ja valmis!

Toastin kasaaminen:

-paahtoleipäsiivu (tai tumma reissumies)
-philadelphiajuustoa
-reilusti tuoretta savulohta
-ripaus suolaa
-rucolaa
-pari rkl remouladekastiketta
-koristeeksi 2-3 siivua suippopaprikarenkaita

Nam!

Kommentit