Lauantai-illan valkosipulinen salami-spagetti-fix


Tavallinen ruisleipä ja juustosiivu tuntui turhan kevyeltä
Iltapalalta, joten katsoin mitä kaapista löytyi. Tästä riittää kahdelle, tarvitset:

n. 50 g salamisiivuja
6 kpl luumutomaatteja
1 valkosipulin kynsi, pieni
1/2 punainen chili
1 dl parmesania raastettuna
1/2 limen mehu
Mustapippuria
Pari lorausta oliiviöljyä
8 kpl tuoreita basilikan lehtiä
n. 50 g spagettia, sellainen sopiva nippu



Laita spagetit kiehumaan ja keitä al denteksi.

Siivuta ja pilko salamit, tomaatit, basilika,  chili ja valkosipuli. Raasta juusto.



Kaada spagetti lävikköön ja heitä nopeasti takaisin kattilaan. Lorauta päälle oliiviöljyä ja sekoita kevyesti. Purista sekaan puolikas limen mehu. Lisää spagetin päälle pilkotut vihannekset ja salami sekä juusto. Lisää myllystä mustapippuria. Sekoita huolellisesti, kunnes juusto on sulanut.



Nosta lautaselle, raasta päälle parmesania ja mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Ensimmäinen kuva on lavastettu, tästä riittäisi kahdelle, mutta nyt oli vain yksi fixattava, minä. Hyvää oli, söin liikaa. :)




Kommentit