Nyhtökauraa tortillaan

Koska liha alkaa olla niin 00-lukua, piti testata eau naturel nyhtökauraa jauhelihan ja kanan sijaan tortilloissa. Toimii hienosti.


Tarvitset:
1pkt 8kpl vehnätortilloja
1prk vaaleita papuja tomaattikastikkeessa
1pkt maustamatonta nyhtökauraa
1 tomaatti
1prk kermaviili
1kpl jäävuorisalaatti
150g raastettua goudaa
1pkt/prk fetajuustoa
1kpl suippopaprika
1pss texmex-mausteseos tai chiliä

Valmista salsa, ohje alla. Paista/lämmitä nyhtökaura ja lisää mausteseos. Pilko täytteet ja kokoa tortillat. Nopea ja helppo safka.

Salsa:
5-7kpl tomaatteja
4kpl valkosipulin kynttä
1-2kpl punaisia chilejä
1kpl iso sipuli
1/2tl suolaa
1rkl intiaanisokeria tai fariinisokeria

Puolita tomaatit ja kuoritut sipulit, älä kuori valkosipulin kynsiä. Uuniin 225 asteeseen, kunnes chili tummuu, 10-15min. Sekoita ainekset karkeahkoksi seokseksi sauvasekoittimella ja laita kylmään maustumaan.

Itse kokoan tässä järjestyksessä:

Otetaan lätty.


Lisätään pannulla kuumennettu ja texmex maustettu nyhtökaura.


Mukaan valkoisia papuja tomaattikastikkeessa.


Päälle itse valmistettu salsa, löydät ohjeen blogistani, lisään linkin kun muistan...


Vähän tomaattia.


Ja fetakuutioita sekä paprikaa.


Raastettua goudaa.


Maustamatonta kermaviiliä päälle.


Ja lopuksi jäävuorisalaattia.


Lopuksi taittelu taskuksi ja huuleen. 👍




Kommentit